Бойко Борисов към сина на убитата данъчна: Извини се на полицията! (видео)

  • 13 януари 2012 09:29

  • 10680
  • 30
Бойко Борисов към сина на убитата данъчна: Извини се на полицията! (видео)
©

Полицията получи какви ли не упреци. Снощният случай във Враца е подобен. Детето на изчезналата данъчна инспекторка също е казало неща към полицията и сега като разбере кой е убил майка му и на него ще му кажа - като ти мине мъката отиди и се извини на хората , които нагруби, защото и те имат семейства и деца.

Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в предаването Бодилник по ТВ 7 в коментар на репликата, с която призова семейството на убитата Мирослава да се извинят на полицията. Лично се обадих на сестрата и майката на Мирослава и поднесох своите съболезнования и изразих съжаление, ако съм бил разбран погрешно, заяви Борисов. Разбирам тези, които искат да се възползват от ситуацията, но хората ме разбраха какво искам да кажа.

По отношение на заръката Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да купи три-четири телешки пържолки за кучето изровило трупа на Мирослава премиерът каза, че следовите кучета са най-добрите приятели на полицията и на червения кръст . Затова като кучкар казах каква е любимата им награда. Медиите се възползват от подобни реплики, не спести критиките си министър-председателят и цитира публикации във вестниците, според които на среща с археолозите на магистрала „Струма“ е казал “Грабвайте си керемидите и се изнасяйте от тук“. Подобни думи не съм изричал никога и след това информацията беше изтрита от сайтовете им, припомни Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
10680 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2012.01.17 | 13:24

22
Абе не сте ли се замисляли, че държавата прилича на хората в нея. Понеже много боклук се е навъдил, който само реве, а останаха малко качествените умни и честни хора. Тя политиката прилича на хората в нея, нали политиците ги излъчваме от нас самите. Не напразно по време на избори ни е толкова трудно да харесаме някого, откъде да намериме честни като още от детството тук децата са възпитавани че ако са честни ще са бедни и няма да оцелеят и един вид честноста тук е недостатък. Огледайте се вас и вашите деца, не гледа ли всеки да излъже и прецака съседа, да открадне от работа ако може, да прецака другите за да се добере пръв до нещо. Децата не се ли учат на същото, което няма как вие да не сте им натяквали или показвали с думи или пример или да го видят навсякъде в заобикалящата ни родна действителност. Честността сме я изродена в порок в България. И всеки от нас се залъгва и се оправдава пред себе си по всякакви начини, само и само да не си признае. Разбира се наистина има и честни хора, но недостатъчно.
александра

2013.05.06 | 21:50

30
Браво!Много точно казано!

2012.01.19 | 12:04

28
И аз съм ядосан от цялата работа и заради смърта на Мирослава и заради работата на полицията, моите съболезнования на родителите..... Но в същото време не виждате колко много се излагате тук в този вид форум. Плюйте Герб, плюйте премиера, плюйте полицията, ама неможах да разбера какво ви стана виновно едно следово куче което единствено от всички си е свършило работата. Откога в България когато някой да си свърши работата е престъпление а не геройство, особено когато е куче и си я свърши по-добре от хората. Моето лично мнение е че хора плюещи единственият който си е свършил работата не заслужават да бъдат спасявани, заслужават си участта. Както имаше една българска приказка включваща подобен манталитет. "Какво добро съм ти сторил, че ми отвръщаш с лошо" Ами плюйте тия които не са си я свършили, що плюете единственият който си я е свършил, в случая-следовото куче и сигурно водачът му.Какво според вас повече от това точно пък те са можели да свършат в случая. Ненормална работа! И очаквате някой с акъла си да ви слуша простотиите... Когато става грозно.Има критика, има и критика, едната от двете намирисва. Не защитавам полицията, но разграничавайте доброто от лошото и когато на единственото бяло се вика черно работата ми намирисва на подставена.

2012.01.19 | 12:05

29
Абе ти нормален ли си бе, гъз мазен ??? Чуваш ли се изобщо какви ги дрънкаш ? Убито е дете ! О.К. убийства стават на всякъде, но полицията два месеца твърди, че детето е избягало в чужбина ! И изведнъж тая осрана полиция се оказва герой в цялата ситуация ! Да приемем, че е така ?! Но да искаш ''извинение'' от хора, които не знаят на кой свят са от мъка ?????????????? Да говориш за КУЧЕТА и ПЪРЖОЛИ, когато всички сме потресени от смъртта на едно хубаво българско дете ????????????? Тотален дебил управлява държавата !!! Това е най-страшното !!!!!!!!!! Кретени, като теб не ни бъркат изобщо ! Ти си просто едноклетъчно, пъпчиво, мастурбиращо по цял ден лишейче ! Не, ти си бактерия, с която се хранят плесените и твоето мнение няма никакво значение, но оня идиот няма никакво оправдание за поведението си и не знам защо и докога ще го търпим ?

2012.01.19 | 12:04

27
Пак ли, бе? Няма умора тоя Боко.
VELIKA BULGARIA

2012.01.15 | 18:57

19
teq koito ne haresvat gerb kakvo pravqt oshte v bulgariq da se omitat teq tapaci otaikata na obshtestvoto keto se nujnae ot prihiatrichna klinika koqto da im razqsni kakto e 4erno kakvo e bqlo qvno tolkova ste pobarkani che imate seriozen problem s tova.nai dobre se mahaite ot tuk che nqmame nujda ot idioti kato vas.umrete ot qd komunisti gerb e na vlas i za sega nqma druga alternativa.evala na boiko profesionalist e golqm i az lichno mnogo mu se kefa shtoto e pich i q mujkarche.bari se s mafiqta i takiva marzelankovci kato vas koito osven zatvor i narkotici nishto dobro ne gi chaka.smurt za komunisma koito e nedorazvita diktatura v koqto iskate da ni vkarate,diktatura v severna koreq ili libiq tuk ne ,tuk DEMOKRACIQ umiraite narkomani marzelivi otaikaaaaaaaaaaaa shibana otaikaaaa ste vie kopelenca,EVALA NA GERB
eee

2012.01.19 | 12:04

26
Бареков, познахме те. Вече можеш да спреш. Бойко ще оцени матросовщината ти.
VELIKA BULGARIA

2012.01.15 | 18:56

18
децата ви на вас всички да умрат всички вие които сте тъпи,тъпи,ама мнооого тъпи селяни които едвали имате нормални обноски за държание и не правите евала на БОЙКО който си е националена КЛАСА и е най-добрия прецедател от времето на Стефан Стамболов , такаче копеленца мрузни комунисти селски дано да умрете вие и вашите деца дел ден да не видите и да умрете от глад копелета не благодарни дано никои не ви вземе на работа да се гурчите от глад и мъка проклети селяни комунистически,червата да ви се влачат и нито ден нито сън да не видите отаиката на света мангали щибани турски душите ви да бъдат до 9 крък на ада измъчвани комунисти проклети шибани неблагодарни ЕВАЛАТА НА БОЙКО ЕВАЛА НА СПАСИТЕЛЯ КОИ С 2 РАЦЕ ОПРАВИ СТРАНАТА ЕВАЛА НАРОДА ГО ОБИЧА,а вие мрете селяни
ебач на тъпаци

2012.01.19 | 12:03

25
неграмотник прост,ходи да му духаш на бойко,като ги чета какви ги бръщолевиш май си по-прост и от него.

2012.01.15 | 09:38

9
Май нещо те боли главата, а?
До администрацията на сайта

2012.01.19 | 12:03

24
Ало , модераторите , спим ли? Обърнете внимание на 16-ти, пяна му изби на устата вече ! Обадете се поне на Ц.Ц. да му донесе и на него пържолка , че на зле отиват нещата , ще побесне кучето.
енравота

2012.01.18 | 02:25

23
Интересно ми е защо все още има хора, които се изказват, че ние избираме кой да ни управлява? Не избираме и никога не сме. Поставени лица и връзкари са тези, които правят партиите, влизат в тях и имат право да се докопат до властта с едничката цел да слугуват на онея, които им плащат кампаниите и ги финансират, както и да облажат себе си и родата си до 9-то коляно. Също така е много мъгляво кой защо и как подкрепя дори и по форуми и коментари един човек, който няма нито природен интелект, нито начетеност, нито съобразителност, за да бъде премиер? Тези три неща, събрани заедно оформят интелигентната личност. Хубаво би било към тези 3 неща да прибавим и подходящо образование и липса на членство в ДС от едно време и прочие. Никой ли не се сеща за тези неща? И как после истински кадърните хора, които нямат ни една "връзка" с вече влязла в редовната икономика мафия, да се кандидатират за управленци? Я някой, който има поне малко познания по икономика да ми каже, нормално ли е сред всичките постсоциалистически страни в Европа, ние да сме единствените, които сме привтизирали над 2200 предприятия на жълти стотинки и в толкова кратък срок? Вие имате ли представа това какъв крах е за една страна като България? Нека да пишат тук поне хора, малко с малко компетентни и с реален поглед и обективна оценка над социално-икономическата и политическа обстановка в страната.
киро

2012.01.15 | 09:24

3
браво не гласувайте

2012.01.15 | 18:58

21
Тия призиви за извинения на близки на убити хора към полицията ми напомнят за турците по време на робството, които искали беднякът, чиято храна са изяли да им плати за това, че са си изтъркали зъбите с нея ! Два месеца полицията най-отговорно твърди, че момичето е избягало в чужбина и когато се оказва, че са се осрали яко - не щеш ли им се полага извинение ! И най-важното нещо в държавата, след като е убито дете е ''пържолки за кучето'' !!! А милионите пенсионери, които въпреки малките пенсии плащат огромни сметки и купуват безбожно скъпи лекарства не можаха да заслужат и по една пържолка за празниците ! Куче да си при тая кучешка власт ! Нормално, кучия син си обича само кучетата !
Ядосан

2012.01.15 | 18:57

20
С всички досега коментари на Боко, все повече важи поговорката "Пази боже сляпо да прогледне" Ние сами сме си виновни, не излизаме да гласуваме, и който има пари си купува власт. Затова сега е с такова самочуствие, и ще продължаваме да му слушаме простотийте. За това не трябва да забраваме, а да ходим да гласумане, не мафията да си купува държава.
biser

2012.01.15 | 18:54

17
nai dobre zakonite da sa ni kato v kitai. osakatqvane i smart na publi4no mqsto, za ubiicite i iznasilva4ite. tova e gospoda upravlqva6ti

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини