Румен Радев ще участва в срещата на върха в Полша

  • 06 юли 2017 06:30

  • 3917
  • 1
Румен Радев ще участва в срещата на върха в Полша
© Novini.bg (архив)

Президентите на 12 държави от Източна и Централна Европа ще обсъдят във Варшава днес бъдещето на Стария континент, стратегическата енергетика, както и ключовите транспортни и инфраструктурни проекти. Сред държавните глави е и българският президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Поводът е срещата на върха на 12-те държави участнички - Австрия, България, Хърватия, Чешката република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и Словения, в инициативата "Три морета". Като специален гост на срещата ще пристигне и президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е във Варшава от вчера, където разговаря с наши сънародници в Полша, както и с представители на полски държавни институции.

Програмата на държавния глава за утре пък предвижда участие в кръгла маса в рамките на Световния форум във Варшава, организиран от Атлантическия съвет, пише "Стандарт".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3917 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
House M.D.

2017.07.11 | 14:19

1
Отново не стана ясно на кой връх ще се срещат. Може би на Килиманджаро.

Добави коментар

Водещи новини