Илияна Йотова: Агресията е в цялото ни общество

  • 05 юли 2017 08:27

  • 1492
  • 7
Илияна Йотова: Агресията е в цялото ни общество
© Булфото (архив)

За съжаление, агресията не е само в гетата, агресията е в цялото ни общество, каза вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова по БНТ.

"Държавата трябва да влезе в гетата и всяко дете да бъде вкарано в училище", посочи още тя. Заместникът на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на коментира изказването на вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за създававето на полицейско управление във всяка ромска махала и според нея това е трудно осъществимо.

"Проблемът в Асеновград е проблем на националната сигурност. Решението на този проблем не е по силите на нито едно правителство, на нито един премиер. Това е проблем на цялото общество. Ако държавата застане с цялата си власт и има единна поредица от мерки, тогава обикновеният гражданин ще почуства, че държавата е зад него", каза тя.

"Няма по-добра мярка от бърза и ефективна присъда, която да стане обществено достояние. Тогава всеки ще знае какво го очаква, ако нападне лекар, коментира тя по повод последния случай на нападение над лекар и протеста на медицински работници в подрепа на доктор Албена Гагова от столичанката АГ клиника "Шейново", която бе ударена от парнтьор на родилка. "Никога не можах да си представя, че някой ще удари моя баща, който бе лекар", каза още Йотова.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1492 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.07.05 | 21:03

7
Наглостта на тези изроди няма край. За 27 г. направиха хората на маймуни с простотията си, а сега реват, че народът е оскотял и агресивен. Лошото само е, че агресията не е насочена към когото трябва, иначе нямаше да сме бананова република от мафиотски тип.

2017.07.05 | 16:48

6
а де е педала бойко... пак се е скрил ибрика

2017.07.05 | 16:46

5
ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ ВЪВ ВСЯКО ГЕТО ..ТОВА ИЗМИСЛИ ПЕДАЛА ВИНКЕЛ..АБЕ ОТ ВИНКЕЛ АКЪЛ..ВМЕСТО ДА СЕ ПОДСИГУРИ РАБОТА НА ЦИГАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ -РЕПРЕСИВНИ МЕРКИ..НОМЕРА Е ДА СЕ НАМЕРИ РАБОТА ,ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАЗСЕЛВАТ ЦИГАНИТЕ ПО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ..ПОЕДЕНИЧНО..

2017.07.05 | 11:39

2
Защото седесарската демокрация е престъпно несправедлива, Илияна, затова е така. А при Живков така ли беше?
аз

2017.07.05 | 11:45

4
Ако беше различно - сега да са интегрирани и да си живеят като другите! А да не говорим, че Живков се "постара" да всее раздор и между християни и мюсулмани!
аз

2017.07.05 | 11:44

3
Ако визираш ромите - да, при Живков беше даже по-лошо! Не се виждаше, понеже тогава медиите не смееха да гъкнат! И защото и към останалите отношението на тогавашната милиция беше пак същото: бой, докато си признаеш - няма значение дали си го извършил. Ако беше различно - сега да

2017.07.05 | 11:13

1
АГРЕСИЯТА ПРОТИВ КОМУНИСТИТЕ Е В ЦЕЛИЯ СВЯТ, НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛНА. КОМУНИСТИТЕ СА ТЕРОРИСТИ.

Добави коментар

Водещи новини