Цветан Цветанов се срещна с ученици от Шумен

  • 29 юни 2017 11:49

  • 2228
  • 2
Цветан Цветанов се срещна с ученици от Шумен
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посрещна в Народното събрание 25 ученици от средно училище „Панайот Волов“, град Шумен, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Те посетиха парламента заедно с директора на училището и двама свои преподаватели по покана на народния представител от ГЕРБ-Шумен Димитър Александров. На срещата присъстваха шуменски депутати от всички парламентарни групи, както и депутатът от ГЕРБ Галя Захариева. Младежите учат в първата специализирана паралелка в България с профил „Защита на информацията и национална сигурност“, която е създадена през 2014 година. Сред дисциплините, залегнали в учебния план, са „Криминалистика и криминология“  „Психология на престъпното поведение“.

Депутатите разговаряха с младите хора за подобряването на образователната система и им разясниха акценти от законодателната дейност. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изтъкна, че за ГЕРБ усъвършенстването на образователната система и инвестицията в младите хора е приоритет.

Бе проведена дискусия, свързана с националната сигурност и отбрана, противодействието на тероризма и мерките за превенция срещу използването на наркотични вещества от подрастващите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нинов

2017.07.07 | 10:11

2
Тоя защо му позволяват родителите да мъти главите на децата,на съд и в затвора.
Веселин Василев

2017.06.29 | 17:32

1
е - и - каква е ползата!!!

Добави коментар

Водещи новини