Александър Дюма е бил епичен плейбой

  • 28 юни 2017 15:57

  • 1736
  • 0
Александър Дюма е бил епичен плейбой
© Gettyimages

Преди няколко века, когато социалните мрежи и всички останали подробности просто са били една пълна илюзия и интернет още не ни е давал "2 Girls 1 Cup", светът се е забавлявал истински с литература.

Куриозно е, че една от най-печелившите авторки е Джоана Руилинг, която със своя Хари Потър стигна до милиардерските позиции, но след това дари скромните 100 милиона, за да помогне на млади писатели с тяхното творчество. Ето какво е правил един от най-успешните автори на Франция и на света, когато осъзнал, че неговото перо наистина се отплаща отлично!

Александър бил изключителен талант сред жените и неговата най-голяма победа остава популярността на името му. През 1840-а година се жени за актрисата Ида Фериер, но продължава да е на всички. В активната си полова кариера, той е имал на разположение повече от 40 жени, с които да си губи времето. Въпреки официалния брак, Ида така и не успява да стане майка, Александър може да се похвали с по-големи успехи. До края на живота си има 4 извънбрачни деца и поне още толкова, за които дори не е подозирал. Едно от децата дори се кръщава на него, когато става ясно, че татко ще е голям писател.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
1736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини