Цвета Караянчева: БСП иска анкетна комисия за НДК заради комисията за "Грипените"

  • 28 юни 2017 13:11

  • 2872
  • 1
Цвета Караянчева: БСП иска анкетна комисия за НДК заради комисията за "Грипените"
© Булфото (архив)

Нека да видим какви са мотивите за анкетната комисия, която предлагат "БСП за България", защото мисля, че днес го измислиха в отговор на временната комисия, която създаваме за "Грипените". Това каза пред журналисти в парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ, помолена да коментира искането на БСП за анкетна комисия за НДК. Така че ще изчакаме да видим какви са мотивите, допълни тя.

На въпрос за лобита в ГЕРБ във връзка с ремонта на НДК Караянчева беше категорична, че няма такива лобита. Виждате, че след срещата при премиера на практика се оптимизира процесът, който касае провежданено на председателството на Съвета на ЕС, каза Караянчева. Понякога има противоречия, но те трябва бързо да се изглаждат, за да можем да имаме добро председателство и да се представим добре, коментира тя.

Депутатът отбеляза, че приоритетите на председателството са ясни и са артикулирани и от премиера, и от министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, обсъждани са и в парламентарните комисии, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2872 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.07.04 | 14:33

1
дърт резил

Добави коментар

Водещи новини