Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и ще ви излежа

  • 28 юни 2017 11:38

  • 91409
  • 6
Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и ще ви излежа
© Фейсбук

"Ще ви избия", "Ще ви разчленя и после ще ви излежа". Това са само част от есемесите, които задържаният за убийството на студентката Виола Николова Стефан Станев пращал на бившата си съпруга Благовеста и сестра й Станислава, пише в. "Телеграф", позовавайки се на източници в МВР.

Жената и семейството й подали четири сигнала в полицията срещу наркомана, а един от тях е изпратен в прокуратурата с мнение за образуване на дело за заплаха за убийство.

Станев беше арестуван до заведение в Созопол, след като уби по особено жесток начин студентката Виола Николова в жилището им в кв. "Света Троица" в София. Мъжът първо счупил черепа на гаджето си със стик за голф, след това забил нож в гръкляна й. Острието обаче се счупило и той взел втори нож, с който пробвал да й отреже главата. Накрая завил трупа с одеяло и сложил плюшено коте отгоре.

Този човек е изключително жесток. Мотивът му е ревност. Предупреждаван е писмено назад във времето за заплахи към бившата си съпруга и семейството, заяви пред всекидневника главният секретар на МВР Младен Маринов.

Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с друга жена – Благовеста, от която има дете. Тъщата Красимира Манчева разкри, че той тормозел и по-малката й дъщеря Станислава. Изпращал й съобщения със сексуален подтекст, както и със заплахи за убийство. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство. Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил афектиран заради провалени срещи с дъщеричката си, затова плашел бившата си жена.

Стефан се запознал с Виола в клиниката за наркомани във Варна, където се лекувал. Събрали се да живеят заедно преди 3-4 месеца, но постоянно се карали. Станев бил безработен, като го издържало семейството му. Майка му била заможна жена, с три аптеки. Именно тя му купила джипа, с който Стефан избягал към морето.

В ареста наркоманът постоянно обяснявал, че е луд, разкриват полицаи. Той признал за кървавото убийство на Виола, но твърдял, че тя е грешница и води порочен начин на живот, а той я спасил от този покварен начин на съществуване.

Според експерти Стефан съзнателно се прави на психично болен, но тепърва ще бъде изследван, коментират разследващи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
91409 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.11.12 | 19:00

6
Чудно ми е какви са тези жени, които се захващат с подобни изроди?

2017.07.09 | 22:08

2
Не четеш ли къде са се запознали? Не е в "Елмаз".
Овквйвк

2017.07.14 | 16:19

5
Сега 20 години ще му се отразят много готино

2017.07.14 | 15:31

3
по законите и съдебната система в БГ - след 5г. ще го пуснат

2017.07.14 | 16:19

4
За това "ПСЕ", само смъртно наказание е справедлива присъда

2017.07.09 | 22:07

1
Искал е да лежи, сега ще получи каквото иска. Но дали ще е толкова отворен след първите седмици?

Добави коментар

Водещи новини