Естер де Ланг: Висок икономически растеж е сред задачите пред политиците в ЕС

  • 26 юни 2017 16:01

  • 2003
  • 1
Естер де Ланг: Висок икономически растеж е сред задачите пред политиците в ЕС
© ГЕРБ, пресцентър

Стимулирането и поддържането на висок икономически растеж и постигането на ясни резултати в интерес на гражданите са първостепенните задачи пред политиците в Европа. Това заяви заместник-председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Естер де Ланг, отговаряща за връзките с националните парламенти, по време на среща с председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Двамата разговаряха в рамките на 25-тата Среща на върха на председателите на парламентарните групи от ЕНП в националните парламенти на ЕС и Европейския парламент, на която бяха обсъждани бъдещето на Европа и преговорите по Брекзит.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че връзката между националните парламенти и европейските институции е много важна за сътрудничеството във всички области на развитието на страните-членки. Развитието на тези връзки е важен приоритет и за ПГ на ГЕРБ, заяви още Цветанов. Заместник-председателят на Групата на ЕНП Ланг заяви, че с изборите в Холандия, Франция и България, Европа е отбелязала важни победи над популистите, но европейските политици не бива да спират да работят в посока да показват на гражданите реалната ситуация и възможностите за решаване на проблемите им.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2003 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.26 | 16:48

1
Растежа на България се крепи на имигранти+акцизи на горива икономика=0

Добави коментар

Водещи новини