Цветанов се срещна със зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европарламента Естебан Гонзалес Понс

  • 26 юни 2017 14:41

  • 1827
  • 2
Цветанов се срещна със зам.-председателя на Групата на ЕНП в Европарламента Естебан Гонзалес Понс
©

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща със заместник-председателя на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент Естебан Гонзалес Понс, съобщиха от пресцентъра на партията.

Двамата разговаряха в рамките на 25-тата Среща на върха на председателите на парламентарните групи от ЕНП в националните парламенти на ЕС и Европейския парламент в Брюксел.

Като заместник-председател Групата на ЕНП, отговарящ за правните въпроси, вътрешните работи и Брекзит, Естебан Понс поздрави премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за успешното формиране на стабилно правителство и подчерта изключителната необходимост България да остане стабилна зона на Балканите, предвид политическите процеси в останалите страни на Балканите. Силният глас на България се чува в цяла Европа и ролята на страната ви е от изключителна важност за гарантирането на стабилността в целия регион, каза още Понс. Двамата обсъдиха също европейската перспектива пред Западните Балкани и общите усилия на страните-членки за справяне с бежанските потоци към Европа. Испанският евродепутат поздрави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и за успешното партньорство и съвместните акции между испанските и българските служби по време на мандата му като вицепремиер и министър на вътрешните работи.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна зам.-председателя на Групата на ЕНП с политическите процеси в България и с предприетите законодателни реформи от страна на управляващото мнозинство в Народното събрание. Цветанов акцентира и върху нуждата от разработването на единни европейски гаранции за трудовите и всички останали права на българските и всички европейски граждани, които живеят или работят във Великобритания, за периода след Брекзит.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Естебан Понс, който е избран от Валенсия (Испания), обсъдиха и доброто партньорство между ГЕРБ и Испанската народна партия. Двамата се обединиха около извода, че двете партии могат да предложат успешния модел на сътрудничество по време на избори в двете страни и на други партии от семейството на ЕНП.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1827 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.27 | 18:45

2
грозния корумпиран дявол

2017.06.27 | 18:45

1
Цвъкиииии пукни курвооооооо

Добави коментар

Водещи новини