Цацаров: "Икономическа полиция" е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия (виде

  • 26 юни 2017 11:39

  • 10804
  • 3
Цацаров: "Икономическа полиция" е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия (виде
© Булфото (архив)

"Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия.

Това обяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по време на Национално съвещание на ръководството на МВР.  "Отчитаме добро взаимодействие с ГДБОП. Има подобрен диалог със специализираната прокуратура. По отношение на Национална полиция бих казал същото, но с едно изключение. "Икономическа полиция" е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия", заяви главният прокурор.

"Работата на Областните дирекции на МВР може да бъде разделена на две групи. Едната група е работещи дирекции, а другата е тихи дирекции. Това състояние е такова, каквото е и в териториалните дирекции на ДАНС, и в териториалните прокуратури. В Бургас, София и Пловдив се работи добре. Има региони в страната, в които се предпочита тишината, защото така е по-удобно. Съществуват спокойно", добави главният прокурор.

"Противодействието на корупцията е приоритет номер едно. Това на практика е задача номер едно. Задача номер две е противодействието на контрабандата. Резултати могат да се постигнат, стига да има воля. Не деля типичните криминални престъпления на големи и малки. Убийството е новина за национален екран, но за нормалния български гражданин е престъпление“, каза още Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

По време на заседанието Цацаров благодари за съдействието на полицията за разкриването на тежко престъпление. Става въпрос за жестоко убийство на млада жена в София, което е станало в петък, а извършителят е задържан в Созопол.


Последвайте канала на

Филип Епитропов
10804 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тези нащи политици

2017.06.27 | 10:26

3
работят по плана РАН-ЪТ за унищожаване на Българското население ,срещу това да могат да крадат безнаказано и да носят наказателна отговорност.

2017.06.27 | 10:26

2
Цацаров: "Икономическа полиция" е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия ... и много активна в брака си с престъпния свят
Веселин Василев

2017.06.26 | 21:30

1
Къде е икономическата полиция когато фирма се регистрира на неграмотен циганин.......

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини