Алекс Раева: С Дончо се разделихме още преди две години

  • 26 юни 2017 10:28

  • 34884
  • 2
Алекс Раева: С Дончо се разделихме още преди две години
©

За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю на Мон Дьо за „Събуди се”, водещата на X Factor Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо.

„Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, разкри Алекс.

Тя каза още, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно.

„Много стари познати сме. Просто сега се открихме”, сподели водещата.

Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното й пространство.

„Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността”, споделя Алекс в откровен разговор с Мон Дьо.

„Този комфорт, който ми дава воденето с Мария Игнатова е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този свеотвноизвестен музикалне формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецендент”, разкри Алекс Раева.

Последвайте канала на

Novini.bg
34884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Коста

2017.09.01 | 19:56

2
Става ми смешно, като кажат:"Вярвам му безусловно!", а после следва:"Колко съм била глупава, че му вярвах!". Така се говори, като си на 15 г. , след това ставаш смешен у жалък!
гошо

2017.08.06 | 20:58

1
99% бездарност+1% "среднощни познанства"=това което виждаме.

Добави коментар

Водещи новини