Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата

  • 26 юни 2017 06:15

  • 12458
  • 0
Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата
© pixabay.com

Луната е в знак Лъв.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. Нарастват амбициите. Да се избягват поученията на другите и придирчивостта.

4-ти лунен ден (от08:28ч до 09:37ч на другия ден) - Символ на деня е Дървото на познанието. Счита се, че този ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението. Ден за съзерцание и молитва. Препоръчва се физическо натоварване, повече време на чист въздух и разходки пеша. Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като правило ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се проведе това време в уединение или в семеен кръг. Денят е неудачен за търговия и за начало на дълго пътешествие. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Препоръчва се пост и въздържание, както и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Всяка болест, която възникне сега е указание за кармически проблеми на човека. Болести започнали в този ден, обезателно протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Това е двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в 4-ти лунен ден. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. За предпочитане е уединението. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила.

Отношения – Някой от близките ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстрижка – Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване. След това косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12458 0

Свързани новини

Водещи новини