Днес добрите помисли ще донесат положителни резултати

  • 25 юни 2017 06:47

  • 31188
  • 0
Днес добрите помисли ще донесат положителни резултати
© pixabay.com

Луната е в знак Рак, поради което хората стават по-емоционални и обидчиви. Затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. Подходящо време за домашна работа и решаване на домашни семейни проблеми. Уязвими са стомаха и диафрагмата. Може да има такива неприятни явления, свързани с органите на храносмилането като тежест и киселини в стомаха, оригване.

От гледна точка на енергетиката, 3-ти лунен ден (от 07:20 до 08:28ч на другия ден) е много мощен. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте лошо на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Чувството на ненавист пряко действа върху работата на черния дроб. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. По този начин вашият собствен организъм ще получи голяма доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето защо в 3-ти лунен ден е добре да се прояви търпимост, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - полезен и плодотворен период.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни. Това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка, например, в гората, във водата, в планината, в самолета, в колата и т.н. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства. Древните школи препоръчват да се използват най-екстравагантните сексуални пози, тъй като те способстват за дълбок и продължителен оргазъм на партньорите. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Бизнес – Благодатен период за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което досега не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, затова се съсредоточете в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
31188 0

Свързани новини

Водещи новини