Спор за собствеността на "Каваците"

  • 24 юни 2017 17:46

  • 2833
  • 2
Спор за собствеността на "Каваците"
© Фейсбук

Димитър Спасов, по-известен с прякора Митко Каратиста, е влязъл днес в къмпинг "Каваците“ в спор за собствеността. Каратиста настоявал охранителите веднага да напуснат района, тъй като имотите били негови. Алармирали сме полицията и чакаме всеки момент някой да ни защити, твърдят пред сайта "Флагман" плажуващи.

Районът е пълен с туристи заради слънчевия ден. Част от бунгалата вече са заети, както и хотелската част "Каваците“ са собственост на сем. Евгения и Николай Баневи, съобщава Канал 3.

От разправиите, на които туристите са свидетели в момента, станало ясно, че Каратиста претендира да е собственик на имота, който му се полагал заради огромен дълг на Баневи към него, надхвърлящ стотици хиляди левове. От охранителната фирма отказват да напуснат „Каваците“, тъй като имали редовен договор за охрана с реалния собственик.

Семейство Баневи са едни от най-противоречивите бизнесмени на прехода. Те са прочуха както с разточителния си начин на живот, така и с факта, че оставиха на парчета повечето от приватизираните от тях заводи, предприятия, туристически обекти. В последните години се замесват и в шумни скандали.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2833 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Грубер

2017.07.03 | 16:06

2
И двете спорещи страни на дръвника! Държавата да си вземе и стопанисва всичко!
Давай, Мите!

2017.06.26 | 12:23

1
Влез си във владение, твое си е!

Добави коментар

Водещи новини