Цветът в дрехите

  • 24 юни 2017 12:53

  • 10524
  • 0
Цветът в дрехите
© pixabay.com

Помислете какъв цвят нямате в дрехите си.

На този цвят следва да обърнете особено внимание. От този факт, че ви липсва даден цвят в гардероба може да се предположи, че вие по природа изпитвате недостиг от него. То тогава, ако употребите цвета в облеклото си, това ще ви помогне да развиете липсващите качества, които са в недостиг при вас и които са присъщи за цвета.

Добре е когато цветът в дрехите помага да се развият положителните качества. Например положителната енергия на жълтия цвят помага на човек да мисли по-ясно, по-добре да общува с другите хора, да ражда отлични идеи. Но може да се случи и така, че човек да започне да проявява негативните свойства на цвета. Ако това е жълтият цвят, то неговото негативно въздействие ще се изрази в това, човек да стане по-придирчив към хората, да вижда техните недостатъци, за придобие циничен поглед върху живота. В този случай трябва да избягва да носи този цвят в дрехите си, а да носи цвят, който свива неговото негативно действие и като такъв се явява допълнителен цвят. В случая с жълтото е виолетовият.

Когато сте принудени на работното си място да носите този или онзи цвят, то не е удивително, че връщайки се в къщи бързаме да облечем дреха с цвят по наш вкус. Може да обличате цвят, подходящ за съответна дейност. Ако целият ден сте прекарали в тъмни делови дрехи, ще ви се иска да наденете светли и меки тонове. Небесно синият цвят успокоява и помага да се освободим от стреса, розовият подобрява чудесно настроението. Сивият цвят надарява с усещане за пространство. Сива дреха е добре да поносите и когато ви се иска да помечтаете. Ако вечерта трябва да се подготвяте за изпит или доклад, облечете нещо жълто за стимулиране на умствените възможности. Ако след работно време обичате да се занимавате с фитнес или да бягате, то изберете дрехи в цветове даряващи енергия. Това са червено или оранжево, особено ако сте силно изморени. Тези цветове ще ви дарят с енергията, която ви е необходима за изпълняване на

напрегнатите физически упражнения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10524 0

Свързани новини

Водещи новини