Американките луднаха да си правят операции „Мелания Тръмп“ (видео)

  • 23 юни 2017 20:36

  • 22710
  • 1
Американките луднаха да си правят операции „Мелания Тръмп“ (видео)
© Getty Images

Жените в САЩ са започнали масово да си правят операции, за да заприличат на първата дама на държавата – Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, пише "Монитор".

Според пластичния хирург доктор Франклин Роуз, през последните години пациентките по-често са искали да приличат на дъщерята на американския президент, Иванка, но през последните месеци се наблюдава друга тенденция – онези, които се подлагат на разкрасяване, искат да са като Мелания.

Така, например, 42-годишна американка с латино корени Клаудия Сиера се е подложила на 6 пластични операции само за ден, за да стане подобна на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил. Майката на две деца, която живее в щата Тексас си е направила операция на носа и скулите – корекция с ботокс и филъри, повдигнала си е клепачите на очите.

За да придобие и перфектната фигура на госпожа Тръмп, Клаудия е претърпяла липосукция, повдигане на задните части, реконструкция на гърдите и операция на коремните мускули.

„За мен Мелания е въплъщение на силата и твърдостта. Затова и търся все по-голяма прилика с нея, защото зная, че това ще ме направи по-добра версия на самата мен“, споделя американката.

Последвайте канала на

Novini.bg
22710 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

2017.10.15 | 11:38

1
СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Добави коментар

Водещи новини