Какво харесва Силвио Берлускони най-много в Тръмп? Съпругата му!

  • 23 юни 2017 19:43

  • 16148
  • 1
Какво харесва Силвио Берлускони най-много в Тръмп? Съпругата му!
©

Четирикратният бивш италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 заяви днес, че това, което най-харесва в американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, е съпругата му Мелания, предаде Ройтерс.

Осемдесетгодишният Берлускони участва днес в обедно телевизионно токшоу, където бе попитан дали е поласкан, че го сравняват с Тръмп, който също започва като магнат на недвижими имоти и става предизвикващ полемики политически лидер.

"Това не поражда никакви чувства у мен", каза милиардерът, но побърза да добави: "Но по отношение на Тръмп мога да кажа, че подобно на много мъже и жени, харесвам Мелания. Заради красотата, стила и чара й".

Миналия месец Берлускони нарече новоизбрания френски президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на "приятен момък с добре изглеждаща майка", имайки предвид 64-годишната му съпруга Брижит Троньо.

Осемдесетгодишният Берлускони се завърна на политическата сцена тази седмица, за да агитира за партията си "Форца Италия" преди балотажите на общинските избори в неделя. Въпреки че бе изхвърлен от парламента, след като бе осъден за данъчни измами преди четири години, той остава безспорен лидер на партията си, която е трета по популярност.

Последвайте канала на

Нора Виткова
16148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.24 | 19:42

1
СИЛВИО ,МАЙ ЩЕ ЯДЕШ БОЙ ОТ ..ПУТИН ..НЕ ПОСЯГАЙ НА ЗАВОЕВАНИЕТО НА ПУТИН -МЕЛАНИ ..ТЯ СИ Е НЕГОВА ОТ ВРЕМЕ ОНО..ОТ КОЙ МИСЛИШ Е ДЪЩЕРЯТА НА ТЪПЧО...?

Добави коментар

Водещи новини