Чиста водка, многократно дестилирана

  • 23 юни 2017 15:05

  • 2263
  • 0
Чиста водка, многократно дестилирана
©

Всички имаме разбиране за водката, че тя трябва да бъде неутрално и добре пречистено питие с мек вкус и аромат. Тези нейни качества зависят до голяма степен от процеси като дестилацията. Чрез нея се постига чистота в изходния продукт, особено при водката, а когато процесът се повтаря многократно, това води до създаването на висококачествен продукт.

Един такъв продукт е новата водка FLIRT 5, която ползва най-високи технологии в дестилационния процес, за да осигури усещане за чисто високоградусово питие. Тя залага на 5-кратната дестилация и с това свое нововъведение се нарежда сред световноизвестни лидери на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Наименованието FLIRT 5 идва с категоричната заявка, че новата водка е дестилирана 5 пъти, но питието се свързва с потребителите си и на друго ниво. Изборът на това какъв алкохол да консумираш става все по-емоционален, затова FLIRT 5 залага именно на слогана „пет емоции в един флирт”.

За водката е важна нейната чистота – както на вид, така и на съставни елементи. Ето защо технолозите на водка FLIRT 5 използват специално разработена система за колонна дестилация, през която продуктът преминава пет пъти, за да получи желаната чистота. Така алкохолът се изчиства от всякакви аромати и примеси, без да губи индивидуалност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT използват за направата на продукта, така и на прецизните професионални умения на самите специалисти по дестилацията.

Друго предимство за FLIRT 5 е основната й съставка, извлечена от специално селектирана пшеница, която преминава през няколко фази на пречистване и ферментация.

Закупеният висококачествен алкохол преминава повторно през серия от тестове, проучвания и пречистване, така че да се осигури безспорен контрол на качеството на крайния продукт.

Така в резултат получаваме изключително пречистена водка с първокласно качество, която гарантира само приятни мигове при консумация. Постигнат е много чист и неутрален вкус, придадена е мекота, баланс и високо качество на напитката.

Последвайте канала на

Novini.bg
2263 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини