Жан-Клод Юнкер: Не съм впечатлен от предложението на Тереза Мей

  • 23 юни 2017 13:12

  • 6667
  • 3
Жан-Клод Юнкер: Не съм впечатлен от предложението на Тереза Мей
© Gettyimages

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето заяви, че не е впечатлен от предложението на британския министър-председател Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в относно правата на европейските граждани, живеещи във Великобритания.

Лидерите от Европейския съюз посрещнаха предложението, което Мей огласи вчера на срещата на върха в Брюксел, със известен скептицизъм и много въпроси. Пристигайки на втория ден от срещата на високо равнище на страните членки на ЕС, провеждаща се в Брюксел, той даде коментар, че предложението на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в е „първа, но недостатъчна крачка“.

Британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в заяви, че предложението й за правата на гражданите от ЕС, живеещи във Великобритания след Брекзита, е много справедливо и сериозно, и добави, че в понеделник правителството й ще представи по-подробни предложения, предаде Ройтерс.

"Искам да уверя всички граждани от ЕС, които се намират във Великобритания, които са устроили живота и дома си във Великобритания, че никой от тях няма да си тръгва. Няма да има разделени семейства", подчерта министър-председателката и отбеляза, че иска същите гаранции за британците, живеещи в ЕС.

Уреждането на детайлите ще става в хода на преговорния процес, допълни тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6667 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ввв

2017.09.21 | 22:52

1
Какви руснаци бе?Те си стоят в тяхната "развита" и "просперираща " държава

2017.09.21 | 22:53

3
АБЕ ВЕЧЕ НЕ СИ СТОЯТ АМИ ИДАТ КЪМ ЕВРОПА ДА КЛЕЦАТ БЮРОКРАТИ

2017.09.21 | 22:53

2
АКО ТЕ ЗАРИТАТ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ ВПЕЧАТЛИШ, НО КЪСНО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини