Криско те кани на първото турне One Love- България и Македония (видео)

  • 23 юни 2017 09:58

  • 6333
  • 2
Криско те кани на първото турне One Love- България и Македония (видео)
© Булфото (Архив)

Това лято ще се случи нещо нечувано – българи и македонци ще се забавляват заедно! Фестивалът One Love Tour ще обедини едни от най-популярните български изпълнители с техни колеги от Македония и ще докаже, че музиката има силата да обединява. КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B и Ъпсурт ще представят българската страна, а от македонска страна ще се изявят Toni Zen, DJ Гоце и Slatkaristika.

Организаторите обещават незабравимо 6-часово шоу и много изненади за публиката. Първият концерт от поредицата е напълно безплатен и ще се състои на 22 юли в Банско. Останалите дати са: 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември - гр. Скопие, турнето завършва на 7 октомври в гр. София.

Повече информация и билети за One Love Tour можете да откриете тук.

Екипът на Novini.bg се срещна с една от най-големите звезди на турнето – КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор. Затова дали македонските фенове харесват българската музика, слуша ли се американски рап в тамошните дискотеки и как го приема тамошната публика разберете от самия него.

Последвайте канала на

Novini.bg
6333 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.07.28 | 19:15

2
КрискУ и да ми плати пак нема дойда...Б.Х.!
е

2017.07.28 | 19:15

1
Тоя нещастен мърсолко изкопира едно към едно името на концерта на Ариана Гранде: "One Love - Manchester"...

Добави коментар

Водещи новини