Радев "на четири очи" при Павлопулос

  • 22 юни 2017 10:17

  • 2487
  • 0
Радев "на четири очи" при Павлопулос
© Novini.bg

На 23 и 24 юни 2017 г. президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде на държавно посещение в Република Гърция. Това е първата визита на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в Югоизточна Европа след встъпването му в длъжност като държавен глава.

В Атина президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе среща „на четири очи“ с гръцкия си колега президента Прокопис Павлопулос, след което двамата държавни глави ще ръководят пленарните разговори между официалните делегации на България и Гърция.

По време на разговорите се очаква да бъдат обсъдени перспективите за последващо развитие на двустранните отношения между България и Гърция, икономическия и културен обмен, партньорството в енергетиката, въпроси от дневния ред на ЕС, регионалното сътрудничество на Балканите.

В рамките на посещението си президентът Радев ще проведе срещи и с председателя на парламента Никос Вуцис, както и с кмета на Атина Георгиос Каминис.

Българският държавен глава ще положи венец на гроба на Незнайния воин и ще бъде посрещнат с официална церемония пред Президентския дворец в Атина.

В сградата на българското посолство в гръцката столица, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще разговаря с наши сънародници, живеещи в Република Гърция.

В официалната делегация на българския държавен глава участват министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, зам.-министърът на външните работи Емилия Кралева.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2487 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини