Астросъветът днес: Простете на враговете си, изплатете дълговете си

  • 22 юни 2017 06:22

  • 10217
  • 0
Астросъветът днес: Простете на враговете си, изплатете дълговете си
© pixabay.com

Луната вече е в знак Близнаци - удачно време за провеждане на лечебни процедури с черния дроб, операции в областта на бедрото. Комуникативните способности рязко нарастват. Ако сте стеснителни по природа, използвайте това време за нови запознанства.

Ако имате да се помирявате с някого, то сега е моментът. Перефразирайки можем да кажем така: “ Не отлагайте за утре, ако можете да се помирите днес”. Време за нестандартни постъпки и неочаквани решения.

28-ти лунен ден (от 04:29ч до 05:19ч на другия ден) - Старайте се днес да бъдете в приповдигнато настроение, да владеете емоциите си. Занимавайте се със самоанализ и саморазвитие. Не трябва да се яде месо. Добре е да се използват зеленчуци, плодове и техните сокове. Полезно е сухото гладуване. Денят не предразполага към активни прояви и начало на нови дела. Противопоказни са самоволните прояви и авантюристичните действия. Да не се провеждат преговори. Добре е да простите на враговете си, на хората, които са ви обидили, да изплатите дълговете си, да се възстановяват отношения. Избягвайте всякакви конфликти, недоразумения и изглаждайте всички “остри ъгли”. Ден за интелектуален труд. Да се обърне повече внимание на семейството и децата. Хубаво е да се посадят полезни растения, да се посеят добри мисли в другите, да се прави домашен ремонт. Сънищата са вещи и точно сега трябва да им се обърне внимание. Болестите започнали в този ден не са опасни. Хората родени в 28 лунен ден ще бъдат следвани от щастие.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се използва. Образите на сънищата могат да бъдат пророчески, но трудно могат да се изтълкуват правилно. Ако не запомните съня си, това означава, че сте прекъснали връзката си с небесата, твърде много сте се отдалечили от духовната си същност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10217 0

Свързани новини

Водещи новини