Зодия Рак по декади

  • 21 юни 2017 15:49

  • 8831
  • 0
Зодия Рак по декади
©

Днес в 07:24ч в деня на лятното слънцестоене Слънцето се премести в знак Рак. Заедно с лятото, започва и тяхното време.

Раците родени през първа декада (22.06-01.07.) са добри, страстни, чувствителни, развиват творчески способности. Те са обаятелни и нищо не им струва да спечелят сърцата на хората. Те са любящи, нежни, вятърничави, пасивни и безгрижни. Подходящи за организатори. В отделни ситуации показват авторитет и устойчивост. Имат способности да рисуват, да шият и да се занимават с декорация и дизайн. Изисква се повече време, за да разбереш какво представляват Раците от първа декада. Те са леко раними, лесно се впечатляват, придържат се към общественото мнение. Симпатични и добри. Нуждаят се от хора, които да ги разбират. Отличен кулинарен дар. Подходящи камъни са лунен камък и малахит. Намират се под влияние на Луната. Важни години: 25, 50, 75.

Раците родени през втората декада (02-11.07.) са със сложен характер и пълен с противоречия. Притежават ярко изразено образно мислене, а ранното им умствено развитие изисква непременно творчески занимания. Това е най- добрият способ за снемане на нервното им напрежение. Трябва да се борят с пристъпите си на ленивост. Като цяло те са великодушни, щедри хора, които не си пасуват пред трудностите, а винаги са готови да помогнат на ближните си. Парите за тях не са цел, а средство. Тегли ги към създаване на голямо семейство. Най-неблагоприятният период за тях е началото на март. За родените в този период се препоръчва камъкът на хармонията аметист. Той носи щастие на безкористни и самоотвержени хора като тях. Тези, които се стремят към високи цели, да се сдобият с опал, който ще подхранва талантите на своя притежател, чрез космическите вибрации. Добър е също и изумрудът, но в сребърен обков. Намират се под влияние на Меркурий. Важни години:15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 75.

Раците родени през 3-та декада (12-22.07.) са упорити, мъжествени и горди хора. Тяхната мекота в характера е измамна. Могат да посрещнат всякакви несгоди без да се жалват и без да търсят чужда помощ. С лекота заработват парите си и също така лесно се разпореждат с тях. Хората от този тип са мечтателни и спокойни натури. Те са надарени с хипнотично очарование и са особено привлекателни личности още от пръв поглед. Те завладяват дотолкова хората, че на някои им е трудно да запазят своята индивидуалност. Твърде взискателни са в общуването си. Придават голямо значение на външния си вид. Жените обикновено са щастливи в брака си, страстни и малко раздразнителни. За Раците от трета декада е съзвучен с тях лунният камък, който усилва интуицията им, придава благоразумие и успокоява нервите. Периодът от 20 до 30 юли е най-неблагоприятен за тях. Намират се под влияние на Луната.

Важни години: 16, 26, 36, 48, 50, 60, 72.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8831 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини