Дрогиран шофьор заби БМВ в дърво, пострада тежко един от пътниците

  • 21 юни 2017 11:56

  • 4197
  • 2
Дрогиран шофьор заби БМВ в дърво, пострада тежко един от пътниците
©

24-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в района на село Любча. Това съобщиха от ОДМВР - Смолян. Около 5.30 часа тази сутрин на два километра преди разклона за село Любча, община Доспат, е възникнало ПТП, при което лек автомобил „БМВ 320“, управляван от 24-годишен мъж с инициали К. Я. от с. Любча, излиза от пътното платно вляво и се забива в крайпътни дървета.

В автомобила са пътували общо 4 млади мъже, тримата от с. Любча, а другият – от гр. Ракитово. Вечерта преди инцидента групата приятели се почерпили в заведение в доспатското село, след което продължили в беседка извън селото. На сутринта като се прибират с автомобила за селото възниква пътния инцидент. Пострадал е 24-годишен мъж от с. Любча, който е пътувал на задна дясна седалка в автомобила. Незабавно му е оказана медицинска помощ и е транспортиран в МБАЛ – Смолян. След прегледа е установено, че е получил черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Към момента тежко раненият е в кома и го транспортират за МБАЛ – Пловдив. На мястото на произшествието екип на РС ПБЗН – Доспат е оказал техническа помощ и обезопасил автомобила. Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване. Установено е, че той е управлявал след употреба на наркотични вещества - амфетамин. К. Я. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Девин и срещу него е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4197 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.22 | 13:02

2
Проблемът не е в марката и машината , а в малоумните зелени тикви оказали се зад волана !?!

2017.06.22 | 13:00

1
Всяка втора катастрофа е с БМВ. Вземете ги спрете от продажба тия дръгели явно имат много сериозни проблеми нещо не са ги доизмислили

Добави коментар

Водещи новини