Вижте какво ще обсъжда МС на утрешното си редовно заседание

  • 20 юни 2017 18:00

  • 1195
  • 0
Вижте какво ще обсъжда МС на утрешното си редовно заседание
© Novini.bg

На редовно заседание утре правителството ще обсъди промяна на Решение номер 230 на МС от 2015 г. за приемане на Национална стратегия за превенция и противодействие на корупцията в България за 2015-2020 година, съобщи пресслужбата на кабинета.

МС ще обсъди и проект на Интегрирана транспортна стратегия в периода до 2030 година. Министрите ще разгледат проект на Решение за изпълнение на мерките по гарантиране на сигурността на съюзниците от НАТО и на задачи по постоянно действащия план за ПВО и ПРО на НАТО, включително усилване на охраната на въздушното пространство на България чрез съвместно изпълнение на задачи от Военновъздушните сили на България със сили на Италия и за определяне на ограниченията при съвместните им действия.

На заседанието ще се промени и Решение номер 343 на МС от 2008 г. за създаване на Комисия по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и определяне на нейния състав. Очаква се правителството да определи с постановление нов размер на социалната пенсия за старост. На заседанието ще се приеме и Проект на постановление за приемане на критерии за определяне на защитените детски градини и защитените училища и на условия и ред за тяхното допълнително финансиране.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1195 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини