Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за фестивал в Ловеч

  • 20 юни 2017 16:55

  • 1660
  • 0
Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за фестивал в Ловеч
© http://sarsbend.com/

Djaikovski и S.A.R.S. пристигат за Love CHange Music Festival на 3 септември в Ловеч. Моrcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society откриват събитието на 2 септември на сцена в бившата казарма. Билетите влизат в продажба днес /20 юни/ в системата на eventim.bg, съобщават от Община Ловеч.

Във втората вечер на музикалното събитие /на 3 септември/ на сцената ще се качи електронният гуру от Македония - Djaikovski с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.

Вече е известна и пълната музикална програма на събитието. Наред с международните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър "Ловеч", No Project Band.

Цената на билетите за първия ден е 30 лева, за втория - 25 лева, а груповият билет за двата дни е 40 лева. Ако билетите бъдат закупени в деня на събитието, се оскъпяват с по 5 лева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1660 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини