Броени часове до изслушването на Габриел за еврокомисар

  • 20 юни 2017 14:06

  • 1791
  • 1
Броени часове до изслушването на Габриел за еврокомисар
© Фейсбук

Броени часове останаха до изслушването на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, номинирана за български еврокомисар. Тя ще отговаря на въпроси пред Еврокомисията в 16 ч. българско време. Това даде повод на нейни колеги евродепутати и родни политици да й пожелаят успех.

"Успех! Убеден съм, че ще се справиш с новите предизвикателства! С теб сме и, както и досега, може да разчиташ на нашата силна подкрепа в Европейския парламент!", написа във фейсбук евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев.

Бившият еврокомисар Меглена Кунева също използва социалната мрежа, за да пожелае успех на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

По-рано през деня евродепутатът Емил Радев коментира, че номинираната за евродепутат българка е подготвена за изслушването. Той внесе разяснение, че резултатът от нейното представяне пред ЕК ще стане ясен утре, когато се очаква становището на евродепутатите. Габриел трябва да спечели 2/3 от подкрепата на парламентаристите, за да бъде одобрена нейната кандидатура.

Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова бе издигната за еврокомисар след оттеглянето на Кристалина Георгиева. Смята се, че тя ще получи ресор дигитализация.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Коста

2017.06.21 | 16:43

1
Много важно, не можах да спя заради нея!Някакво момиченце от югозападна България хванало чужденец за мъж и вече голямата работа!Всичко е до връзки, пък и затова, за което ще отговаря, може въобще да не си дава зор - дават го и на чистачките в Брюксел!

Добави коментар

Водещи новини