Цветан Цветанов ще участва в Конференция по въпросите на управление на миграцията в Брюксел

  • 20 юни 2017 11:34

  • 1524
  • 3
Цветан Цветанов ще участва в Конференция по въпросите на управление на миграцията в Брюксел
© Булфото (архив)

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в Конференцията на високо ниво по въпросите на управление на миграцията. Форумът ще се проведе в Европейския парламент в Брюксел.

В конференцията ще вземат участие председателят на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент, председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето, председателят на Европоейския съвет Доналд Туск, върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини, еврокомисари, евродепутати и представители на национални парламенти. Сред основните тъми, които ще бъдат обсъждани на форума са подобряването на обмена на информация между националните власти и агенциите на ЕС, гарантирането на сигурността в Шенген, справянето с незаконната миграция и пропуските в системите, по-доброто споделяне на отговорността за търсещите убежище и разбиването на мрежи на криминални контрабандисти.

По време на посещението си в Брюксел Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще проведе и поредица от работни срещи с представители на Европейската народна партия, еврокомисари и евродепутати.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1524 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ.....ГРОБ ПАРТИЯ НА МОШ

2017.06.23 | 17:11

3
НАЙ ДОБРИЯ ГРОБАР Е МЪРТВИЯ.....ГРОБ ПАРТИЯ НА МОШЕННИК ДАЛАВЕРАДЖИЯ И БИЗНЕСПРОСТАК.....ЩЕ ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ТИА БОЯДИСАНИ КОМУНЯГИ.......БАРАБАР С БОКО БАШ КОМУНИСТА....
анархист

2017.06.23 | 17:11

2
ГРОЗЕН ДЯВОЛ

2017.06.23 | 17:11

1
тоя изрод що не е в затвора

Добави коментар

Водещи новини