Астро съветът днес: Не правете секс с непознати

  • 20 юни 2017 06:58

  • 6696
  • 0
Астро съветът днес: Не правете секс с непознати
© Pixabay

Луната е в знак Телец от 00:54 ч. По време на такова лунно влияние нашето търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по- упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения.

26-ти лунен ден (от 03:09 ч до 03:46 ч на другия ден) - ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете внимателни към тайните знаци, които съдбата ви изпраща. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към вас е нищо да не се започва или планира, тъй като може нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете. 26-ти лунен ден се счита за един от критичните. При спорове не се стига до добри резултати.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на различен род провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характера емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и др. чакат тези, които не са предпазливи.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения. Бъдете предпазливи – не бъдете високомерни, тъй като може много да загубите. Тъй като все пак трябва да се работи, то нека работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Секс - По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Диета - В двадесет и шести лунен ден, е строго забранено месо, риба, яйца, морски дарове и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка – Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6696 0

Свързани новини

Водещи новини