Харесайте facebook страницата ни

Нападателят на джамията в Лондон е идентифициран (снимка)

© gettyimages

Човекът, който е извършил нападение пред джамията във „Финсбъри парк“ е напълно идентифициран, съобщи Guardian..

Той се казва Дарън Озбърн, на 47-години от Кардиф. Нападателят, който е крещял „искам да избия всички мюсюлмани“, е женен мъж и баща на 4 деца, чието семейство живее в „Уестън-супер-Мар“. Дарън Озборн бе арестуван от полицията по подозрение, че е извършил умишлено убийство. Съседите му са били шокирани след като са видели, че е арестуван. По-рано кметът на Лондон Садик Кан заяви, че атаката във „Финсбъри парк“ е „нападение срещу всички нас, нашите споделени ценности като толерантност, свобода и уважение. Не знаем мотивите зад нападението, но тероризмът си е тероризъм, без значение от целта и това, което вдъхновява болните и извратени извършители, които извършват тези зли престъпления“, каза лондонският кмет. Кан добави, че най-доброто, което британското общество може да направи след това нападение, както и пожара в „Гренфел тауър“, е да „ценим ценностите, които ни обединяват“.
 

Снимка: Фейсбук

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
ХОДЕНЕТО С ЧАРШАФИ (гост)
20.06.2017 | 21:32

НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА Е АГРЕСИВНА ДЕМОНСТРАЦИЯ ПРОТИВ ХРИСТИЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЕВРОПА.

Рейтинг:
 
0
ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА (гост)
20.06.2017 | 21:32

РЕЛИГИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ,КОГАТО СИ РЕШИЛ ДА ИДВАШ ВЪВ ЕВРОПА ДА ЖИВЕЕШ.НИЕ НЕ СЕ НУЖДАЕМЕ ОТ МЮСЮЛМАНСКА РЕЛИГИЯ В ЕВРОПА.

Рейтинг:
 
0
ЧОВЕКА Е ИЗПИТАЛ ПАНИЧЕСКИ СТРАХ (гост)
21.06.2017 | 11:26

ОТ. НАШЕСТВЕНИЦИТЕ И Е ОПИТАЛ ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ ПРИМАТИТЕ.ВЕЧЕ СЕ ИЗГУБВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ.ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРИШЪЛЦИ ПРИИЖДАТ В ЕВРОПА И ЧУВСТВАШ ОКУПИРАН.

Рейтинг:
 
0
Анти-чалмар (гост)
21.06.2017 | 15:19

Какво ли е накарало този наглед безобиден чичак да се радикализира за да намачка чалмарите...май, май наглостта им е причината! Не се спряха психопатите от мирната религия....намериха каквото търсеха!

Рейтинг:
 
4
...... (гост)
21.06.2017 | 11:26

Този човек ще бъде началото на края!

Рейтинг:
 
0
Vvv (гост)
21.06.2017 | 11:26

Cennosti i tolerantnost-drun drun

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар