Харесайте facebook страницата ни

Борисов ще се срещне с премиера на Република Македония Зоран Заев

© Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила ще се срещне с министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, който е на официално посещение в България. Двамата ще разговарят в Министерския съвет утре, 20 юни, съобщиха от правителствената пресслужба.

Предвидени са среща на четири очи и пленарни разговори между двете делегации, в които са включени вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа ... към профила , министрите на културата и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Боил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в ... към профила и Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и ... към профила , както и посланик Иван Петков, от българска страна, и вицепремиерът по европейските въпроси Буяр Османи, министърът на външните работи Никола Димитров, министърът на транспорта и комуникациите Горан Сугарески, министърът на културата Роберт Алагьозовски и посланик Марян Гьорчев – от македонска страна.

В рамките на посещението министър-председателят Зоран Заев ще бъде приет от президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш ... към профила и от председателя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. ... към профила .

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
Б. А. (гост)
20.06.2017 | 09:08

ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Рейтинг:
 
5
Б. А. (гост)
20.06.2017 | 09:08

СТАРИ ,НО ИСТИНА.ЩЕ ПИША КАКВОТО СИ ИСКАМ,КОГАТО СИ ИСКАМ.

Рейтинг:
 
1
(гост)
20.06.2017 | 09:49

Ти пак ли се появи със старите изтъркани лафове.

Рейтинг:
 
3
G (гост)
20.06.2017 | 09:09

Браво !!! Крайно време е два братски народа да си подадат ръка тръгнат заедно напред !!!

Рейтинг:
 
5
 
Добави Коментар