Поли Генова: Любовта може да те намери навсякъде и във всякакви ситуации

  • 19 юни 2017 11:51

  • 6008
  • 5
Поли Генова: Любовта може да те намери навсякъде и във всякакви ситуации
© Булфото / Instagram

Дойде време да се запознаем с новата и пораснала Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от. Тази година певицата отбеляза 30-годишен юбилей и се чувства подготвена да отвори чисто нова страница в живота си.

През уикенда Поли спечели една от най-престижните статуетки в българския шоубизнес - Певица на годината на БГ Радио. Ние пък сме й подготвили една специална изненада, която можете да видите в края на интервюто.

Отскоро Поли се самопродуцира, а вече е готов и първият й проект – песента „Още“. По този повод се свързахме с певицата и й зададохме доста любопитни въпроси, на които тя даде още по-любопитни отговори.

Успяхме да я попитаме и за нещата, свързани с личния й живот, от които се интересувате, вие, нашите читателки, така че наострете уши и да започваме:

- Наскоро излезе последният ти клип към песента "Още". Стилът на парчето е доста по-различен от досегашния, разкажи ни повече за него?

-Това е един много интересен проект, защото вече като че ли пораснах. След като станах на 30, имам вътрешна потребност да бъда малко по-женствена, малко да обърна внимание на тази своя част. Все пак всяка жена носи в себе си нещо специално, нещо чувствено, а по някакъв начин в някакъв момент то започва да процъфтява в теб. Може би защото съм едно непораснало дете, това се случва малко по-късно. Но това съм аз, това усещам и това искам да изразя. Има още какво да развия. Сигурна съм, че е въпрос на време да имам и свое семейство, хубаво е човек непрекъснато да усъвършенства себе си.

- Тук е моментът да те попитам нещо, което вълнува много наши читателки. Имаш ли човек до себе си?

-Тъй като съм от музикалните среди и много хора ме познават, това прави задачата ми доста по-трудна и много често се затруднявам да разбера дали някой човек има интерес към самата мен или към това, което си представя, че съм. По отношение на това честно казано малко съм се обезверила, че бих могла да намеря човека до себе си в България. Но разбира се никога не трябва да се заричаш. Аз не се отказвам. В крайна сметка любовта би трябвало да може да те намери навсякъде и във всякакви ситуации. На първо място през времето разбрах, че най-важното е аз да се чувствам добре и оттам нататък правилните хора започват да те намират. Слава Богу аз винаги съм била такава, каквато съм отвътре. Тоест обвивката, която вие всички виждате, е отражение на вътрешния ми свят. Имам едно специфично качество - не мога да крия какво чувствам и какво всъщност съм. Винаги съм се опитвала да следвам сърцето си.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
6008 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
@#!23

2017.06.30 | 15:56

5
Димек, никуй ни тъ ибие ли ма Поли?
Щ

2017.06.30 | 15:56

4
Браво Поли,готина песен!Страхотно е и че помагаш на семейства с репродуктивни проблеми,ти си добър човек,а тези които те плюят са нещастни селяндури.
асо

2017.06.30 | 15:56

3
Едно от бездарните ку.вета на сцена и пред камера. Явно много добре обслужва ,че и в Avon са я изтипосали.Пача лигава

2017.06.24 | 17:08

2
Do vsicki redaktori i personala na toq sait,da go nachukam na maikite i jenite vi pederasi nestastni,zasto ne publikuvate kakvo pisa,ili Kurvite vi plastat samo za reklama a

2017.06.23 | 15:51

1
Поли и аз съм Генов хайде да се задомим коте и така сме с еднакви фамилии!!!!!

Добави коментар

Водещи новини