Астросъветът за днес: Може да постигнете вътрешна трансформация

  • 15 юни 2017 06:34

  • 3146
  • 0
Астросъветът за днес: Може да постигнете вътрешна трансформация
© gettyimages (архив)

Още от сутринта е желателно да започнете да изпълнявате своите планове. Днес звездите ви съветват да помислите за собственият си егоцентризъм. Когато в нещо сгрешим, често за това се оказваме виновни самите ние, доколкото позволяваме на другите да манипулират собственото ни доверие и невнимание. Днес най-важното е да не оправдаваме собственият си мързел. Подходяща вечер за прекарване в тесен приятелски кръг.

Луната е в знак Водолей до 13:19ч, а когато е в този знак е възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Оказва потискащо въздействие на органите на обоняние, осезание, зрението и слуха, затова се въздържайте от козметични, оздравителни и подмладяващи процедури в областта на лицето, главата и шията. Затова пък за всички водни процедури и водолечение, това е най-подходящото време.

Луната ще се движи по празен курс от 08:41ч до 13:19ч, когато ще се премести в знак Риби. Не забравяйте, че в това време не е подходящо за вършене на нищо важно, за посещаване на администрация, за отправяне на искания към началството, за подписване на договори, за преместване на ново място. Може да вършите обичайната си работа, може да довършвате започнатото или се отдайте на почивка, ако можете да си го позволите.

21-ви лунен ден (от 00:27 до 01:01ч на следващия ден) – символ, на който е конят, който олицетворява стремително движещата се енергия, но поддаваща се на контрол, както конят се поддава на контрола на своя ездач. Тази енергия е креативна, отправена за съзидание на новото и творческо преобразуване на действителността. Тя е предназначена не за експанзивни действия, а за укрепване на съществуващите позиции. Време да се създава, да се твори нещо ново, но на основата на старото. Ефекта от съвместните усилия се увеличават в геометрична прогресия според количеството участници.

Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция. (вижте празният курс на Луната)

Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си. Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3146 0

Свързани новини

Водещи новини