Амал Клуни платила 120 хиляди паунда за раждането

  • 14 юни 2017 18:40

  • 6497
  • 1
Амал Клуни платила 120 хиляди паунда за раждането
© Getty Images/Guliver

Преди няколко дни прекрасната Амал Клуни дари звездната си половинка с близнаци. Дечицата се появиха на бял свят в болницата, където преди време се родиха и децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Малките Александър и Ела проплакаха за първи път в луксозната болница "Сейнт Мери" в центъра на Лондон и според някои източници семейство Клуни заплатили 120 хиляди паунда за три съседни стаи за период от седмица. Едната стая била предвидена за Амал и новородените, втората за Джордж Клуни, а третата за охранителите им.

Според други източници Амал и Джордж отседнали в болницата Челси и Уестминстър, където цената на стаите започва от 8 хиляди паунда на нощ.

Всички медицински лица в болницата трябвало да запазят дискретност за престоя на семейство Клуни, а трите стаи били преобразени няколко дни преди пристигането на звездната двойка. За комфорта на родилката били сменени някои от мебелите, били сложени цветя по избор на Амал и били прибавени още много екстри. Джордж дори се погрижил в стаите да има луксозно шампанско, с което да посрещне първите посетители.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
6497 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.27 | 23:27

1
Toia tupak i mesir koi go opravi na kraia...golemia muj kvi li ne muse svaliaxa i nakraia taia go opravi...

Добави коментар

Водещи новини