Кадиев се извини на "Младост", отрече се от Иванчева

  • 14 юни 2017 13:08

  • 4395
  • 3
Кадиев се извини на "Младост", отрече се от Иванчева
© Getty Images (Архив)

И Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в сне подкрепата си от кмета на район "Младост" Десислава Иванчева. Той обяви своята позиция след нарасналото недоволство срещу нея.

"Когато от "Нормална държава" подкрепихме Иванчева за кмет на р-н Младост през лятото на 2016, ние подкрепихме кауза- спиране на грабежа на района от поредица от кметове, спиране на строителството в зелени площи, по-добри услуги за гражданите, повече прозрачност и нулева корупция", съобщи във фейсбук бившият депутат от БСП.

Той застава твърдо зад арх. Иван Лапатов и Никола Вапцаров, които напуснаха общината заради Иванчева. Кадиев е съгласен и с констатацията, че в района цари хаос.

"Съмненията за манипулиране на обществени поръчки не могат да се подминат с лека ръка. Одобряването на спорни строежи поради нежелание и неумение да се чете документация е абсурдно. Извинявам се на хората на Младост. Продължавам да считам, че отстраняването на ГЕРБ и държането надалеч на другите партии на статуквото е правилното бъдеще за района", заяви още той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4395 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.07.09 | 07:04

3
тоя боклук Кадиев е свързан с енергийната мафия Фирмата е на жена му Соня Кадиева „Енерджи Съплай” ЕООД Оставка мършо - не ни трябват извинения изключете го от БСП тоя милярдер иначе НЯМА да спечелите избори БСП
SS

2017.07.09 | 07:00

2
защо, бе кадиев, нали беше твой човек, или така си караш по комунистически.........
днес е Видовден

2017.07.09 | 07:00

1
"Няма как да решиш проблема, ако си част от него",така гласи една английска поговорка,а отнесена към българската действителност: "Няма как да спреш грабежа,когато участваш в него".

Добави коментар

Водещи новини