Днес се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно

  • 14 юни 2017 06:19

  • 4113
  • 0
Днес се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно
© pixabay.com

При Луна в знак Водолей започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно.

Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността, която ни плаши. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици.

Стрелците да съблюдават щадяща диета, да се откажат от силен чай или кафе и да се чувстват максимално свободни. Жените Овен и Риби могат да увеличат физическото натоварване, а оздравителните процедури да направят по-интензивни. За Лъвиците е полезна гимнастика на шията. На Водолеите се разрешава да използват остри и пресни подправки в храната и козметичните процедури. Преумората може да се отрази неблагоприятно на здравето на Близнаците – препоръчва им се да вземат вана с морска сол. Жените Козирог и Риби могат да започнат медикаментозно лечение или гладуване. Водолеите и Овните да пазят зрението си и да защитават очите си от преки слънчеви лъчи. За останалите е неутрално.

С партньорите си вечерта може заедно да си пийнете. В ден на „водолейна”Луна съвместното алкохолно възлияние ще помогне да се укрепят взаимоотношенията. 20 лунен ден също е добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Символ на 20-ти лунен ден е орелът, което показва, че след последните психологически тежки дни, най-накрая имате възможност да се издигнете над своите проблеми и да полети Духа ви към нови висоти. Първото, което трябва да направите е да погледнете на живота си от птичи поглед. Осмислете го целия - от раждането ви до момента. Астралната енергия ще ви помогне да направите своите избори дали ще живеете както досега или ще внесете корективи, за да измените съдбата си. Периода ще ви помогне да осъзнаете, че няма нищо случайно и всичко, което става с вас, се явява резултат от вашите минали действия и настоящи желания. 20-ти лунен ден изисква от човек да прояви решителност и активност. Сега е противопоказно да сте пасивни. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Напротив, трябва да сте колкото може по-уверени.

Секс - Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс. Любовните отношения да бъдат спокойни. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не ги занимавате вашите началници напразно.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или по милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние. Срешете косата си в направление четирите посоки на света за привличане енергията на този ден, посветен на самоанализ и размисъл. В резултат на това можете да се сдобиете с нова надежда. Не се препоръчва боядисване на косата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4113 0

Свързани новини

Водещи новини