66-годишен мъж има 13 присъди

  • 13 юни 2017 15:18

  • 5813
  • 0
66-годишен мъж има 13 присъди
© Getty Images (Архив)

Районна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 66-годишния Димитър Д. Мъжът е регистриран с 13 присъди. Този път той е обвинен в кражба на чужди предмети.

На 25 април 2015 г., около 9 часа, обвиняемият Димитър Д. отишъл до новострояща се сграда в гр. Пловдив. Той имал намерение да открадне оттам метални тръби, които да предаде на вторични суровини. Прескочил оградата и влязъл в двора на строежа. След това започнал да изнася тръби, като ги прехвърлял през оградата. Докато обикалял територията на строежа, се задействала охранителната система и на място пристигнали служители на фирмата.

Пред тях обвиняемият Димитър Д. обяснил, че по указание на бригадир на име „Кольо“ трябвало да изнесе тръбите от обекта, след което той щял да дойде да ги откара с транспорт. По-късно признал, че сам е изнесъл тръбите с намерение да ги открадне и предаде на вторични суровини, след което бил подаден сигнал в полицията. Разпитан в хода на досъдебното производство, обвиняемият се е признал за виновен.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5813 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини