Ивайло Пенчев: Ще направим погром срещу корупцията на Коледа (снимки+видео)

  • 13 юни 2017 10:10

  • 15584
  • 4
Ивайло Пенчев: Ще направим погром срещу корупцията на Коледа (снимки+видео)
© novini.bg

„В момента КФН изпълнява поръчка. Това далече не е първата проверка във фирмите около мен. Проверяват ни НОИ, данъчни, но никога не съм скачал. Но тази проверка не е нормална“, заяви на пресконференция Ивайло Пенчев от Auxionize, предаде репортер на novini.bg.

„Мисията на КФН е да защитава купувачите на застрахователни услуги от некомпетентните действия на застрахователните брокери. В случая комисията действа по поръчка на Асоциацията на застрахователните брокери.Тя действа по поръчка на тези, от които трябва да защитава хората“, обясни Пенчев.

„Auxionize създава прозрачна конкуренция. КФН това не може и ни казва: „Вие сте лоши и ни почна“. Как така Комисията се самосезира? Малко по-късно стана ясно, че изобщо никой не се е самосезирал, а са ни поръчали“, обясни Ивайло Пенчев. Той разказа още, че освен сделките КФН в момента проверява и клиентите на Auxionize и всички брокери, които подават оферти на клиентите си в Auxionize.

"КФН иска да втълпят, че Auxionize е застрахователен посредник, но това не е вярно. Ние сме табло за обяви", каза Ивайло Пенчев. Той показа как протичат сделките и обясни, че "има небивала прозрачност за купувачите, което е чак страшно".

„В момента Auxionize няма многокритерийни търгове. Те са необходими на държавата администрация, която пуска обществени поръчки. Ще направим подарък на държавата и всички граждани ще могат безплатно да влязат във всяка една обществена поръчка“, обясни още той.
„Ще направим погром на Коледа“, зарече се бизнесменът и добави: „Ако държавата почне да ползва тази платформа, цените ще паднат“.

"Ние правим добрини на хората. Това е истината", каза още Ивайло Пенчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
15584 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
nurs

2017.12.11 | 23:57

4
Абе и ти не се оказа читав работодател. Голям го вадиш със Горнооряховския си диалект и тарикатлък, много се периш, но не е това което изглежда. Хората във фирмата ти го знаят най- добре, и колкото и да ги е страх да говорят все пак излизат данни за заплати, условия на труд и т.н.
Велик

2017.06.28 | 14:07

3
От години знам, че това е един от най-умните хора в страната и не само.......за пореден път го доказва, язък, че не му се навлиза по-сериозно в управлението.
Квоо става

2017.06.28 | 14:06

2
Комисия за финансов надзор - КФН

2017.06.28 | 14:06

1
Правилна е забележката,първо се изписва цялото наименование и съкратено в скоби.Това го учихме в 5 клас

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини