Лекари извадиха 7,7-метрова тения от тялото на жена

  • 13 юни 2017 08:21

  • 76642
  • 0
Лекари извадиха 7,7-метрова тения от тялото на жена
© Pixabay

38-годишна жена с наднормено тегло от японския град Фукуока е постъпила в АГ болница за раждане. Юкико Кунитаке била убедена, че е бременна, изпитвала непоносими болки в корема.

Жената споделила пред лекарите, че не се е подлагала на профилактични прегледи по време на бременността си, заради притеснения от наднорменото си тегло. Болките станали нетърпими и жената решила, че е настъпило време да ражда. Изненадата била тотална, когато лекарите осъзнали, че Юкико въобще не е бременна. В стомаха на бедната жена се е загнездила гигантска тения! Плоският червей, който бил в корема й пораснал до невиждани размери, предава WNDR.

Последвала спешна операция, лекарите с шок установили, че тенията е дълга цели 7,7 метра! Наложили са се няколко разреза в различни части на тялото за пълното премахване на чудовището! Съпругът на Юкико бил сигурен, че има нещо гнило, защото по време на „бременността“ жената имала месечен цикъл. Според експертите гигантският паразит се е загнездил в организма на жената след консумиране на сурово свинско месо. Родителите на Юкико имали малък суши ресторант, в който въпреки забраните от властите сервирали странния деликатес.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
76642 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини