Разбиха банда от ММА бойци, занимавала се с наркотици (снимка+видео)

  • 12 юни 2017 15:04

  • 48115
  • 4
Разбиха банда от ММА бойци, занимавала се с наркотици (снимка+видео)
© Пресцентър МВР

На 10 юни Специализираната прокуратура привлече като обвиняеми Теодор Бангеев, Георги Карчев, Илко Паскалев, Димитър Киров, Георги Иванов, Радослав Пехливанов и Филип Чорио. На тези седем лица са повдигнати обвинения за това, че от октомври 2016 до задържането им на 10 юни са участвали в организирана престъпна група, произвеждаща и разпространяваща наркотици на територията на град Бургас и около града. Това каза на брифинг заместникът на главния прокурор Борислав Сарафов.

„Групата е създадена с користна цел – извличане на печалба от тази си противозаконна дейност. В голяма част от задържаните лица са намерени и иззети наркотични вещества, а в дома на Филип Чорио е намерена цяла оранжерия“, посочи Сарафов. По думите му групата се е самоснабдявала, сама е произвеждала наркотичните вещества, с които после е снабдявала Бургас и курортите около града. „На Филип Чорио е повдигнато обвинение и за това, че в дома си в град Бургас е засял и отглеждал растения от рода на конопа. 60 броя растения общо нето тегло около 10 кг на листната маса“, коментира той. Според него случаят е изключително интересен, защото оранжерията е намерена в жилищен блок, но изключително високо професионално подготвена. „В един от участниците намерихме схемата, по която той е организирал и направил своята лаборатория. Но не препоръчваме обаче тази схема да бъде използвана от други лица от Бургас или от други региони“, каза Сарафов. По думите му държавата няма да допусне ескалация на напрежението и разпределяне на територии между враждуващи банди както в Бургас, така и в региона. „Това са млади момчета – 93-ти, 96-ти, 98-ти набор. Всичките са от средите на трениращите фитнес и ММА“, допълни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
48115 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БАЙ ШИЛЕ

2017.06.18 | 16:30

3
Тия така наречени ММА бойци 90% от тях се занимават с престъпна дейност, останалите 10% са се занимавали !!! Иначе са много прости момчета, хубавото е че винаги могат да ти свършат някоя мръсна работа за "некой лев" !
Никой

2017.06.18 | 16:30

4
Да не са те били,че ги мразиш?

2017.06.18 | 16:30

2
Бойци? Или ..айдуци терористи

2017.06.13 | 09:05

1
ами те са си земеделци, момчетата - може да кандидатстват за субсидии даже...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини