Мелания Тръмп и синът й Барън се преместиха в Белия дом

  • 12 юни 2017 07:38

  • 2718
  • 1
Мелания Тръмп и синът й Барън се преместиха в Белия дом
©

Президентското семейство в САЩ отново се събра под един покрив - в Белия дом, съобщи Асошиейтед прес.

След близо пет месеца, в които президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и съпругата му Мелания живееха разделени, вчера първата дама обяви, че заедно с най-малкия им син Барън са се преместили в президентската резиденция във Вашингтон на Пенсилвания авеню 1600.

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил наруши традицията и остана след президентската клетва в Кулата Тръмп в Ню Йорк, за да може 11-годишният Барън да завърши учебната година; през това време президентът живееше и работеше в Белия дом.

Тръмп прекара уикенда в частния си голф клуб в Бедминстър, Ню Джърси. В сряда той отпразнува 71-вия си рожден ден. Очаква се синът му Барън да продължи образованието си в частно училище в Мериленд през есента, припомня АП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2718 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.14 | 05:39

1
МАЛКИЯ БАРАНЧО С БАЩА ПУТИН И МЕЛАНИ -ГАДЖЕТО СЕ МЕСТЯТ ПРИ ПЕДРАСТА ТЪПЧО В КЕНЕФА -БЕЛИЯ ДОМ ..А Е НАРЕЧЕН БЕЛИЯ ,ЩОТО О БАБА Е ЛИСНАЛ НА КЕНЕФА ВДНА КОФА ВАР...

Добави коментар

Водещи новини