Захариева е на посещение в Австрия

  • 11 юни 2017 07:17

  • 3202
  • 1
Захариева е на посещение в Австрия
© Булфото (Архив)

Заместник-министър председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще бъде на работно посещение в Република Австрия. Българският вицепремиер ще участва в Европейския форум „Вахау“, който се провежда 10 и 11 юни т.г., в абатството Гьотвайг, Долна Австрия.

В рамките на участието си във форума, Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще проведе и двустранни срещи. Тя ще разговаря с Волфганг Брандщетер, вицеканцлер и федерален министър на правосъдието на Република Австрия, както и с Фиона Хизлоп, секретар по култура, туризъм и външни работи в кабинета на Шотландия.

По време на визитата си във Виена, на 12 юни, вицепремиерът Захариева ще се срещне с австрийския федерален министър за Европа, интеграцията и външните работи Себастиан Курц.



В австрийската столица, вицепремиерът Захариева ще проведе срещи и с представители на Парламента. Тя ще разговаря с председателя на парламентарната група за приятелство България - Австрия Херман Брюкл и членове на групата. Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще се срещне и с представители на ръководството и членове на Комисията по външна политика в австрийския парламент.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3202 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
bivsh atakist

2017.06.11 | 22:02

1
ЧУХМЕ Я И НЕЯ НА СТЕНОГРАМАТА НА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.СОРОСОИДЕН КУРВЕНДЕЛ.

Добави коментар

Водещи новини