Това е най-неудачното време за признание в любов

  • 11 юни 2017 06:44

  • 7732
  • 0
Това е най-неудачното време за признание в любов
© Getty Images (Архив)

Луна в Козирог. В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега са подтиснати.

Това е най-неудачното време за признание в любов. Но даже такава ситуация си има положителна страна. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.
17-я лунен ден продължава до 22:28ч. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий.

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Препоръчва се вегетарианска диета. Добре е излишната сексуалност да се трансформира в творческа енергия. Човек трябва да се справи с тъмните сили вътре в себе си. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Кожните проблеми или скритите стари рани са знак за нарушаване на космическата еволюция.

Отношения – Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство просто така и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни претенции и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към жената, родителите към децата.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне страстта. Много е полезен секса в този период в лоното на природата, в гората, в полето, при река, езеро, на морето, в пещера, на някой планински връх. Няма нужда да сдържате в това денонощие своите еротични фантазии. Отпуснете се и се отдайте на воля на секса!

Пострижка – Ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте. Подходящо е за използване на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за подобряване на отношенията.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате катастрофи, агресия, кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7732 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини