Лозан Панов разказа за инцидента с автомобила на НСО

  • 08 юни 2017 12:35

  • 5844
  • 0
Лозан Панов разказа за инцидента с автомобила на НСО
© Булфото

Изразяването на идеи и визии не е политика, заяви председателят на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, отговаряйки на казано вчера от главния прокурор. След среща с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в определи идеите на Панов за конституционни промени като политически.

У нас, като във всяка друга демократична държава, всеки може да сподели концепции, коментира Панов и посочи, че има много държави по света, в които прокуратурата е извън съдебната власт.

По думите му такъв дебат е важен, а подобни консултации имат значение. Дебатът за отчетността на главния прокурор е заобикаляне на темата за промяна в Конституцията, каза той.

С думите "дали е питал прокурорите", преди на отиде на срещата в ЦУМ, Панов отговори на вчерашния въпрос на Цацаров дали съдиите подкрепят председателя на ВКС в идеите му за конституционна реформа.

Председателят на ВКС разказа и за инцидента с автомобила на НСО, който ползва. Преди дни той пътувал към Берковица и заедно с шофьора си чули нетипичен шум в автомобила, който при връщането към София се усилил. Спрели и установили, че липсват болтове, прикрепящи една от джантите, а останалите били разхлабени. Шофьорът веднага се обадил на ръководителя на НСО, а Панов му написал писмо.

Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет обясни, че ползва този шофьор от началото на мандата си и че никога досега не го е виждал да оставя колата без наблюдение.

Председателят на ВКС каза, че не се страхува за живота си, но няма как да остане безучастен към случилото се, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5844 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини