Нинова похвали Мая Манолова

  • 08 юни 2017 11:06

  • 1645
  • 1
Нинова похвали Мая Манолова
© Булфото (Архив)

Бих изразила направеното от институцията на омбудсмана с три думи – съдържание, доверие и резултати. Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за относно работата на обществения защитник Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Днес парламентът обсъди доклада за работата на омбудсмана през 2016 г. Повече от час продължиха обсъжданията. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на беше избрана за омбудсман през 2015 г.

Според Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за бившият депутат от БСП е съумяла да реши много от казусите на българите. "Приемете нашето уважение за това, което правите", заяви соцлидерката. Освен това според Нинова Манолова съумява да потърси помощ и в парламента. Така депутатите може да участват в решаването на проблемите на обществото.

 

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1645 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.19 | 16:32

1
Ще я хвали, разбира се, че ако де върне в БСПто ще се сдърпат и не е ясно коя ще победи, а победената ще изхвърчи. Нали.

Добави коментар

Водещи новини