Жена нахлу в резиденцията на бразилския президент, за да му се обясни в любов

  • 08 юни 2017 08:58

  • 2753
  • 0
Жена нахлу в резиденцията на бразилския президент, за да му се обясни в любов
© Gettyimages

Жена се опита да нахлуе в резиденцията на бразилския президент Мишел Темер в бразилската столица, предаде ТАСС, като се позова на в. "Глобо".

Жената искала да се обясни в любов на Темер.

Тя нахлула в сградата, викайки "Мишел Темер, обичам те!" и "Не искам да умра, без да те видя!". Охраната се опитала да я изведе, но тогава на жената й прилошало и се наложило да я свестяват. Накрая тя се съгласила доброволно да си тръгне, след като й обещали, че ще й организират среща с Темер.

76-годишният Мишел Темер е женен от 13 години за бившия модел Марсела Араужу. Двойката има син - Мишел Темер-младши.

Инцидентът става в момент, в който Темер очаква решението на Висшия избирателен съд на Бразилия. От вторник той разглежда делото за евентуално незаконно финансиране на предизборната кампания през 2014 г. на Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на, на която по онова време Темер бе вицепрезидент. Ако съдът реши, че има незаконно финансиране, то президентските избори може да бъдат анулирани и това означава, че Темер, който зае президентския пост след отстраняването на Русеф, може също да бъде отстранен. Очакваше се съдът да обяви решението си вчера, но заседанието му приключи в 16 ч. по Гринуич, без седемте съдии да са гласували по въпроса.

Според запознати източници между съдиите има разногласия относно доказателствата по делото, съдържащо 8000 страници. Те се колебаят дали към доказателствата да бъдат включени и нови елементи, излезли на яве от извънсъдебното споразумението между съдебните власти и строителната компания Одебрехт, замесена в корупционна схема в Бразилия, в която се оказват въвлечени политици, бизнесмени и много компании, сред които и държавната петролна компания Петробраз, посочва БТА.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2753 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини