Астросъветът: Всичко, което се започне в този ден ще има успех

  • 08 юни 2017 06:18

  • 18251
  • 0
Астросъветът: Всичко, което се започне в този ден ще има успех
© pixabay.com

Луната е в знак Стрелец от 02:00ч . Преминавайки през този знак, тя носи философска нагласа на хората. Не се учудвайте, ако забележите в другите прояви на демонстрация на компетентност.

Почти всеки се опитва да ви убеди в нещо. Вслушвайте се, може да научите нещо полезно и интересно. Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави.

Денят носи смесено влияние от 14 и 15 лунен ден като преобладава 14-я.

14-ти лунен ден (продължава до 19:55ч) Ден преди пълнолунието. Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата.

При достатъчно тренировки може да се отвори третото око.

Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ако пропуснете този ден, все едно сте пропуснали целия месец. Началото на всяко важно дело е необходимо да се пренесе в този ден, за да има успех. Заболявания започнали днес няма да имат сериозни последствия. Не се гледайте продължително в огледало, не натоварвайте зрението. Възможно е да се изпита печал, меланхолия. Всяка физическа работа е полезна. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
18251 0

Свързани новини

Водещи новини