Киро Киров: "Наглите" ме пребиха два пъти, заплашвали са да ме върнат на парчета

  • 03 юни 2017 18:36

  • 45281
  • 9
Киро Киров: "Наглите" ме пребиха два пъти, заплашвали са да ме върнат на парчета
© Канал 3

От медиите разбрах, че Йожи и Гребеца може да бъдат пуснати предсрочно от затвора. Бях меко казано шокиран, не съм очаквал такова нещо. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 бизнесменът Киро Киров, станал жертва на бандата за отвличания "Наглите".

За мен трябва да има персонална отговорност от съдиите за взетите от тях решения. А сега дори имената им не се появяват никъде, посочи Киров.

Твърде много време се говори за съдебна реформа. Защо това не се случва? Тук може би са виновни политиците – те се дъвчат за най-дребни неща, а за сериозните им липсва време и желание, заяви бизнесменът.

Киров каза, че не е успял да погледне "Наглите" в очите в съда. Днес, ако ги срещна на улицата, не бих могъл да ги позная, нямам визуална представа за тях. Бях отвлечен, слизайки от автомобила си пред дома, в който живея. Зад мен дойдоха няколко души, които аз възприех като полицаи. Сложиха ми качулка на главата и белезници, хвърлиха ме в багажника на автомобил. Опитах се да разбия багажника с крак и изядох бой. На снимките, които изпратиха на сина ми с искането за откуп, се виждат синини и кръв по лицето ми. През 17-те дни изядох още един път бой, защото попитах кога ще ми махнат белезниците. Едната ръка ми отвързаха и ме закачиха за една тръба на стената. През почти цялото време бях в легнало положение, все едно бях в гроб. Подготвях се психически да загубя пръст или ухо. Нямах възможност да направя каквото и да е. После разбрах, че са преговаряли със сина ми, искали са 5 млн. евро за осовобождаването ми, заплашвали са, че ще ме върнат на парчета, разказа бизнесменът.

Нямам никакъв стремеж да им отмъщавам, по-скоро съм притеснен от хората, които ги освободиха. Не помислиха ли те, че тези, които не са работили един ден в живота си и не са платили един лев данъци и осигуровки, не им плащат заплатите, а ги плащаме ние – целият български народ, каза още Киро Киров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
45281 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
321

2017.09.02 | 21:43

9
като ще поръчвате бандитите - поръчайте и съдиите дето са ги пуснали, тези МЪСНИЦИ не се страхуват от нищо
Реалист

2017.08.31 | 13:11

7
Я да попитам, за бой два пъти Киров иска доживот в затвора. А на какво трябва да бъде осъден "БИЗНЕСМЕНА" държащ служителите си на ръба на глада за сметка на лукса в който той живее ?
Възмутен

2017.09.02 | 21:42

8
Реалист ти при този работодател ли работиш или говориш за твоя?
нямам думи

2017.08.31 | 08:43

6
Нима отвлечените от "наглите" не могат да си ги поръчат??? Колко струват две уши на "гребеца"? Надали много! А някое оченце на "Йози" колко да е??? Толкова ли са безъби Киров и другите??? око за око пръст за пръст откуп за откуп!
Ввв

2017.08.31 | 08:43

5
Еми прав си,Киров е милионер,тези лайненца могат да бъдат ликвидирани за часове
Биг Бен

2017.08.31 | 08:43

4
Око за две, зъб за чене. Това е единствената справедливост в моите очи.
Иво

2017.08.31 | 08:42

3
Малко ти е Наглец...я кажи как укриваш данъци и използваш хората да ти бачкат за смешни пари???
Никола

2017.08.31 | 08:42

2
Присъдата за извършител е възмездие за деянето му, но ПО-ВАЖЕН Е ОБЩЕСТВЕНИЯТ ОТЗВУК т.е. КАК ПРИСЪДАТА МУ И ПРИЛАГАНЕТО Й ВЪЗПИТАВАТ ОБЩЕСТВОТО. Ако углавен престъпник бъде пуснат от затвора бързо той едва ли да се поправи, но МНОЗИНА ЧРЕЗ НЕГОВИЯТ СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ИЗГРАДЯТ ЧУ

2017.08.31 | 08:42

1
Ако са ги пуснали да теглат по един пишок на освободителите си, и непременно да изчукат оня плашиуйтарник травестит цачева..

Добави коментар

Водещи новини