IVECO представя по време на TRUCK EXPO Stralis NP революционен камион на природен газ

  • 03 юни 2017 12:02

  • 2811
  • 0
IVECO представя по време на TRUCK EXPO Stralis NP революционен камион на природен газ
©

Iveco пуска на пазара новия Stralis NP, който работи със сгъстен и втечнен природен газ и е най-устойчивият камион за международен транспорт досега. Той е истински рекордьор с няколко първи места в бранша.

Новият Stralis NP е първият камион на природен газ, проектиран специално за превози на дълги разстояния. Това е единственият камион, който може да работи със сгъстен или втечнен природен газ, или с комбинация от двете, за да осигури мощност, комфорт, високоефективна трансмисия и пробег с едно зареждане, необходими за транспорт на дълги разстояния.

Новият Stralis NP разполага с нов двигател, който доставя 400 к.с. и 1700 Nm въртящ момент, равен по тези показатели на своя дизелов еквивалент и 17% по-добър от най-добрия си конкурент. 12-степенната автоматична скоростна кутия значително увеличава издръжливостта, намалява разходите и подобрява комфорта на шофиране. Кабината Hi-Way предлага функционална работна среда с всички удобства, необходими за пътуване на дълги разстояния.



С пробег с едно зареждане до 1500 километра новият Stralis NP (във версията само с LNG) навлиза в нови територии, превръщайки природния газ в надеждно решение за всякакви транспортни задачи – включително за международни превози на товари на дълги разстояния. Чистото гориво, което използва, означава, че може да работи в централните градски части, които са предмет на все по-строги ограничения върху шума и емисиите.

Последвайте канала на

Веселина Кирова
2811 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини