Каракачанов обсъди проблемите на армията с военните (снимки)

  • 01 юни 2017 20:37

  • 4433
  • 4
Каракачанов обсъди проблемите на армията с военните (снимки)
© Министерство на отбраната

Министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев проведоха среща днес, 1 юни, с командването и военнослужещите от военно формирование 54 990 – Враца.

Командирът подполковник Георги Крайнов запозна министър Каракачанов със задачите, които изпълнява военното формирование от състава на Сухопътните войски – единственото в Северозападна България. Бяха обсъдени и проблемите, които военнослужещите срещат в работата си. Основните въпроси, които те поставиха, бяха свързани с качеството на униформите, възможностите за осигуряване на служебен превоз, остарялата материална база и необходимостта от спешен ремонт на сградите.

Проблемите в поделението не са малко“, отбеляза министър Каракачанов и определи като приоритетен за решаване ремонтът на материалната база, за да може военнослужещите да работят в по-нормални условия.

Тази вечер министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев ще присъстват на тържествения концерт, посветен на 141-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета и на тържествената проверка (заря) в памет на загиналите за свободата на България. В ритуала на централния площад „Христо Ботев“ ще участват представителни подразделения от военно формирование 54 990 – Враца и военният духов оркестър на Сухопътните войски.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4433 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Marianna Dushkova

2017.06.02 | 10:05

4
Stiga s tova razmahvane na prust. Na kolko ot politicite v tazi durjava e udobna nova ta studena voina? NE NA VOINITE. NE NA MILITARIZACIYATA !

2017.06.02 | 09:26

3
ЗАЩО ПРЕЦАКАХТЕ ЗАЕДНО С ВАЛЕРИ ВОЛЕН ???????
Пламен

2017.06.01 | 22:57

2
Никой не пита,защо не увеличат заплатите

2017.06.01 | 21:16

1
aaaa , по добри обещания , никой няма да им даде

Добави коментар

Водещи новини